SHPËRNDAJE

E mbani mend Syartën, bukuroshen nga Maqedonia por qe jeton ne Zvicër? Para pak kohësh ajo lajmëroi një bashkëpunim të sajin me producentët e suksesshëm Zzap&Chriss dhe tashmë, ajo lajmëron nisjen e xhirimeve të klipit të saj të parë. Për Syartën ky është prezantimi i parë në botën e muzikës, por kujtojmë se ajo rrjedh nga një familje muzikantësh dhe kështu  presim vetëm disa ditë të zbulojmë se ku do ti bëjë xhirimet e klipit dhe çfarë tematike është kënga.