SHPËRNDAJE

Syarta, këngëtarja që është shpesh e pranishme me shkrime në webin tonë por jo vetëm, sapo ka mbaruar xhirimet e Vitit të Ri në Zvicër, ku edhe jeton.

Ky spektakël që do transmetohet në natën e ndërrimit të viteve është organizuar nga aktori dhe showman-i Altin Marku, aktor i njohur këtu në “ALPazar” dhe më pas në show-n e tij “Fol shqip”. Syarta ndihet mjaft e vlerësuar nga ftesa që i ka bërë organizatori ku ajo ka performuar këngën e saj të parë të shoqëruar me klip në treg, “Intentions”. Ajo ka zgjedhur që të mos këndojë projektin e ri por ta lërë prezantimin e tij në një moment tjetër, kur të realizojë edhe klipin.