SHPËRNDAJE

Në pritje të publikimit të premierës së klipit me titull “Intentions”, titull që është zbuluar vetëm pak ditë para lançimit Syarta duket si një hyjneshë si në paraqitje, si në paraqitje ashtu edhe në performancë. Kënga është një punë e On records studio dhe klipi i Filmnation, që kanë sjellë Syartën, bukuroshen nga Maqedonia në këtë prezantim të parë më publikun, një artiste të vërtetë. Suksese Syarta dhe presim klipin!

 

 

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODQ3MzA3MTQxMjgzNjE