SHPËRNDAJE

27 korriku është datë me rëndësi për të.

Kjo se, aktorja më e suksesshme kosovare, Teuta Krasniqi e feston ditën e lindjes, shkruan GazetaDirekt.

Që nga ndërrimi i datave, ajo ka pranuar urime të ndryshme nga njerëzit me të afërt për të.

Teuta sot u bë 37 vjeçare dhe për të urojmë edhe shumë vite tjera të lumtura.