SHPËRNDAJE

Ledjana Prenga, ishte vajza e pestë e cila iu bashkua emisionit të dashurisë “Përputhen”.

Por, rrugëtimi i saj nuk zgjati shumë, pasi në episodin e mëparshëm ai konfirmoi se nuk do të jetë pjesë për një kohë, shkruan GazetaDirekt.

Kjo, pasi që sipas saj ajo nuk po mund të përballojë presionin e saj nga studio, publiku e besa nga familja.

Por, duket se ajo nuk e ka marrë këtë hap afër zemrës. Ledjana, tani iu ka kthyer përditshmërisë së saj dhe punës natyrisht. Duhet pranuar se jo po duket përmrekulli./GazetaDirekt/