SHPËRNDAJE

Gashi ka thënë se pasi u pajtua me nënën rreth tatuazheve, tani mund t’ua tregojë të gjithëve ato.

Gashi ditë më parë bëri disa tatuzhe të njëpasnjëshme në trup, duke treguar kështu se është i fiksuar pas tyre.

Madje, ai me një status kishte thënë se prindërit e tij nuk e kanë pritur mirë këtë veprim të reperit.

Por, duket se nëna e Gashit është pajtuar me veprimin dhe tashmë reperi nuk ka frikë edhe të shfaq të gjitha në publik.

“Tani që nëna ime është e lumtur, unë mund t’i tregoj tatuazhet e mia përsëri”, ka shkruar ai.