SHPËRNDAJE

Rrjetet sociale janë kthyer në një pjesë të pandarë tonën aq më tepër për personazhet e famshëm të cilët e përdorin shumë për karrierën e tyre profesionale. Mirëpo dy këngëtareve të njohura shqiptare u ka ndodhur një incident aspak i hijshëm. Bëhet fjalë për Juliana Pashën dhe Venera Lumanin të cilave u kanë vjedhur instagramin në të njejtën ditë.

Ndërkohë që Julianës ia kanë fshirë fare dhe më pas hapi një instagram tjetër ku shprehu indinjatën e saj, Venerës i kanë fshirë të gjitha fotot.

PASHA.png

 

Çfarë fshihet pas kësaj?

 

NERA.png