SHPËRNDAJE
“Me zemër” kështu quhet bashkëpunimi mjaft i gjetur i dy artistëve të njohura. Po flasim për Vida Kunora, artistja mjaft e dashur dhe e kërkuar kudo e cila këtë herë ka sjellë duet me një tjetër këngëtare të njohur Ingrid Gjoni, e rezultati është vërtet mjaft i fortë, kënga është kthyer në hit e po dëgjohet mjaft.
https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=SN2wrwqNH-U&fbclid=IwAR23UO7MEY7gKyc1NRpn7HFj2F2v6f-Amx_nTFUW6_D2Un5uSQAVK1_zCMI&app=desktop