SHPËRNDAJE
Këngëtarja e njohur Vlora Kastrati Shala nuk do të ketë të ndalur pasi mësojmë se ka gati një tjetër projekt. Ajo do të vijë më ndryshe, pasi stili do jetë moderne popullore, e për këngën ka bashkëpunuar me muzikë dhe orkestrim Afrim Macula, tekst Valerina Macula, mix-master Florent Boshnjaku e vocal-home studio Gazi. Kënga do të ketë edhe një klip të bukur realizuad nga Video Art e do të vijë shumë shpejt.