SHPËRNDAJE

Kënga që është lansuar para një muaji nga dy këngëtarët Sinan hoxha dhe Seldi Qalliu e titulluar “Vullkan”,ka arritur mbi 5 milionë klikime.

Për këta të dy nuk është bashkëpunimi i parë,kanë edhe shumë bashkëpunime të tjera me këngëtarë të tjerë./GazetaDirekt.com