SHPËRNDAJE
Ajo është shfaqur me këngën e saj “Folna na” me një super stil e duket një “bombë” e fortë në tregun muzikor. Vajza që quhet Laura Fetahu e cila ka nisur me muzikë që kur ishte e vogël është shqiptare por lindur dhe rritur në Itali, ndërsa ka gjetur një bashkëpunim dhe menaxhim të mirë nga Eran Pro Studio nga mjeshtri i muzikës Ervin Gonxhi. Mësojmë se Ervini dhe Laura do të sjellin muzikë të mirëfilltë në tregun shqiptar, ndërsa këngëtarja e re është e angazhuar nëpër mbrëmjet muzikore në diskotekat e Diasporës dhe shihet vërtetë si një yll i ri në tregun muzikor shqiptar.
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=N5I7Qh7Ee08&fbclid=IwAR1Dnx7yCswjtQJoul7Av-s58RYH4TwYMP8jnV1yJiFIxwYZjOfkCflAvTg&app=desktop