SHPËRNDAJE
E keni dëgjuar projektin më të ri muzikor ardhur nga super talenti shqiptar që jeton në Suedi, Bleona Hasani apo siç tani nihet në art si Bleonah. Kënga është në gjuhën angleze dhe është në versionin audio, e ku dëgjohet zëri i veçantë i yllit shqiptar me këtë këngë realizuar nga produksioni i huaj Jeminmusic.
https://www.youtube.com/watch?v=7aZr2tWgBuc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3QB_nZ_9IH1UEGN3bsThCKGaLF1_o12uPiKivh5KPyIJsa0DiuxdG1mpA