SHPËRNDAJE

 

Ka vetëm një javë që këngëtarja simpatike Violeta Taci ka lancuar këngën “Zemra lalit” dhe duket që kjo këngë ka goxha sukses. Ritmi, ngjyrat e klipit, vetë këngëtarja dhe bashkëpunëtorët e saj duket që kanë dhënë maksimumin në këtë këngë dhe klip duke marrë kështu edhe vëmendje në kanalin muzikor youtube. Suksese Violeta edhe pse duket që e ke kapur suksesin! Për ata që nuk ende nuk e kanë parë klipin dhe dëgjuar këngën ja dhe linku i saj: