SHPËRNDAJE

Ka shumë vende në planetin tonë për të cilat shkenca nuk ka një shpjegim. Vende që duken magjike apo sikur i përkasin një bote tjetër.

Më poshtë, sipas “Brightside” po iu rendisim vendet për të cilat nuk dihen ende se si janë formuar.

Një rrjedhë e ujit në këtë vend të Minesotas nuk dihet se ku shkon
Shpella movile në Rumani, e cila duket si një pjesë e planetit Mars
Liqeni Karachay, Rusi, nëse rrini më shumë se 1 orë aty ju do të vdisni nga rrezatimi
Pemë mbi pemë në Piemonte
Qyteti i Kachi në Kazakistan ku të gjithë njerëzit bien në gjumë dhe nuk dihet nga çfarë
Shkretëtira e Namibisë ka disa hapësira në cilat ka bar dhe në të tjera jo. Nuk dihet shkaku i këtij fenomeni
Në qytetin e Taos, Meksikë dëgjohen vazhdimisht zhurma që nuk dihet nga vijnë
Stuhia që nuk pushon kurrë në Venezuelë
Lumi që zien në Arizona