SHPËRNDAJE

Harlen është shndërruar në fenomen në internet Harlen Bodhi White, vetëm 15 mujashe me sy blu dhe buzëqeshje engjëllore, është kthyer në fenomen në internet

Ai ka rreth 186 000 ndjekës në Instagram, më shumë se vajzat e disa nga figurave më të mëdha të showbizit në botë.

Pas fotografive shumë të pëlqyera, për beben 15-muajshe nuk kanë munguar ofertat nga markat e veshjeve, sajtet e internetit dhe kompanitë e reklamave. Ofertat i kanë kaluar edhe 1 milionë dollarët. Ekspertët thonë se Harlen mund të bëhet bebja e parë në botë që fiton një milionë dollarë. Ngelet për t’u parë se cilat oferta do të pranojë familja e tij.