SHPËRNDAJE

Fshati Pjetërshan nga Komuna e Gjakovës ka arritur që edhe këtë herë të mahnitë të gjithë me dekorimin që i është bërë nga banorët e kësaj ane, për festat e fundvitit.

Të rinj të shumtë të këtij fshati janë bashkuar për të punuar që ky fshat të marrë pamje të mrekullueshme edhe këtë herë, sikurse vitet e kaluara.

Fshati po duket mjaftë përrallorë, dedikuar festimit të Krishtlindjeve si dhe Vitit të Ri.