SHPËRNDAJE

“Djemtë e mirë shkojnë në parajsë, djemtë e këqinj shkojnë në Pattaya”.

Ky është slogani popullor në Pattaya.

Mirësevini në kryeqytetin botëror të seksit.

Mijëra meshkuj vërshojnë aty për të bërë seks.

Qyteti ka mbi 27 mijë prostituta, thuajse një në pesë femra.

Aq problem është çështja e prostitucionit, sa disa thonë se kjo është Sodoma dhe Gomorra e ditëve moderne.

Prostitucioni është i paligjshëm në Tajlandë, por ligji injorohet hapur.

Mijëra femra të veshur në mënyrë joshëse i presin hapur turistët, kryesisht perëndimorë.

Lokalet dhe masazhieret shërbejnë si maskim për bordellot ilegale.

Ministrja e parë femër e Turizmit në vend ka premtuar se do të zhdukë turizmin seksual.