SHPËRNDAJE

Një video e një kanagjeqi e publikuar në Twitter ka habitur të gjithë përdoruesit.

Videoja e cila u publikua dje, tregon momentin kur një plakë duket se i bën sehir nuses në kanagjeq përderisa ajo ishte në valle.

Plaka pret në këmbë derisa nusja afrohet dhe i bën diçka sipër kokës, që sipas përdoruesve të Twitter është sehir.

Videoja u publikua në Twitter me mbishkrimin “It’s called sehire” (Quhet sehire) dhe u shikua më shumë se 30 mijë herë.

Shikojeni: