SHPËRNDAJE

Tabelat elektronike në Perth u hutuan dhe luajtën imazhe të platformës argëtuese për të rritur.

Qeveria rajonale investoi më shumë se 70 milionë dollarë australianë në ridizajnimin e qendrës së qytetit të Perthit. Muajin e kaluar, Yagan Quare u hap më në fund. Të enjten, tabelat elektronike të kursit u bënë objekt i një sulmi të hakerëve, siç raporton CNet . Si disa kalimtarë të dokumentuar në Twitter, salla e argëtimit për të rritur Pornhub është shfaqur në këto ekrane.

Sipas administratës së qytetit, “përmbajtja e papërshtatshme” mund të shihet vetëm shkurtimisht. Ata u mbyllën dhe u shkëputën nga rrjeti elektrik , një zëdhënëse i tha transmetuesit australian ABC . Incidenti tani do të hetohet.