SHPËRNDAJE

Për disa janë krijesat më të bukura në botë, për të tjerë janë gjallesa rrënqethëse.

Fotot e mëposhtme tregojnë bukurinë unike të maceve Sphynx, një racë që njihet për mungesën totale të qimeve në trup.

Shkrepjet janë bërë nga Alicia Rius, një fotografe nga Barcelona që jeton në Amerikë.

“Dua të tregoj që këto mace janë të bukura dhe të nxis interesin e njerëzve për to. Njerëz që nuk i pëlqenin fare më kanë shkruar duke më thënë se tani e vlerësojnë bukurinë e pazakontë të tyre. Këto mace ose i dashuron, ose i urren. Unë dua ta ndryshoj këtë gjë me fotot e mia”, thotë fotografja.