SHPËRNDAJE

Fëmijët për të zhvilluar aktivitetet e tyre nuk zgjedhin ndonjë vend të veçantë, ata e bëjnë lojën aty ku u bie ndërmend e para mundësi, dhe kështu jo rrallëherë edhe rrezikojnë veten.

Ka shumë hapësira të rrezikshme nëpër shtëpi ku fëmijët mund të afrohen për të luajtur, hapësira këto të domosdoshme për rendin shtëpiak por jo edhe për fëmijët, megjithatë kush pyet.

Një djalë i vogël 7-vjeçar nga Ukraina ka zgjedhur lavatriçen për t’u fshehur nga motra e tij, teksa po luanin kukafshehtas. Fatkeqëisht djali ukrainas ka gecur në të për disa orë derisa kanë ardhur grupet emergjente dhe e kanë nxjerrur, transmeton gazetametro.net

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: