SHPËRNDAJE

Fotot e shtatzënisë flasin majft për personin dhe kështu mund të themi dhe për një grua nga Ohio, e cila pozon mes bletëve që qëndrojnë mbi barkun e bebit.Emily Mueller, 33 vjeçe është në pritjen e ëmbël të fëmijës së saj të katërt dhe fotot e shtazënisë i ka realizuar mes 20 mijë bletëve që qëndrojnë mbi të.

Bletët janë një pjesë e rëndësishme e familjes dhe biznesit të saj dhe për këtë ka vendosur t’i përfshijë dhe në setin e fotove të shtatzënisë. “Bletët përfaqësojnë jetën dhe vdekjen dhe janë krijesa vërtetë shpirtërore”, thotë ajo.