16.2 C
Pristina
E shtunë, 25 Shtator, 2021

NJOLLAT E BARDHA NË LËKURË, ÇFARË TREGOJNË DHE SI KUROHEN

Njollat e bardha në lëkurë ndryshe quhen Vitiligo. Ky problem shëndetësor shfaqet në çdo pjesë të trupit. Një karakteristikë e këtyre njollave është se...

JA ÇFARË MUND TË BËNI QË T’I EVITONI AKNET

Kur nuk kujdeseni për lëkurën tuaj, pavarësisht nga lloji e struktura e saj, mund ti krijoni vetes probleme afatgjata. Sigurisht aknet janë problem i...

EFEKTET ANËSORE QË VIJNË NGA MUNGESA E GJUMIT

Ndërsa mungesa e gjumit të mjaftueshëm rregullisht mund të jetë normale për ju, privim i gjumit dhe efektet fizike, emocionale dhe njohëse mund t’ju...