SHPËRNDAJE

Nëse keni një ditë të ngarkuar dhe nuk keni kohë të konsumoni vaktet në orarin e duhur, apo edhe nëse dëshironi të dobësoheni, dietologët këshillojnë këto 4 ushqime.

Ato do t`iu krijojnë ndjesinë e ngropjes për ore të tëra dhe në të njëjtën kohë kanë shumë vlera ushqyese:

-Gjalp kikiriku

-Fasulet

-Stikat

-Veza e zier mirë.