SHPËRNDAJE

Në këtë artikull do ju njohim me 5 sinjale paralajmëruese të sëmundjes së diabetit. Më siguri, shumicën prej tyre as nuk i kishit menduar!A e keni vënë re që ndonjëherë e hapni zërin e televizorit më shumë sesa më përpara?
Sipas studimeve, 30% e atyre që vuajnë nga diabeti, fillojnë të kenë probleme me dëgjimin

 

Shikim më të mirë?
Çuditërisht nëse jeni në fillimet e diabetit, shikimi juaj përmirësohet shumë. Madje ndonjëherë, nuk do të keni nevojë as për syzet tuaja. Megjithatë mund të ketë ditë, kur shikimi edhe mund të përkeqësohet.

Lëkura juaj përkeqësohet
Nëse lëkura juaj mbushet nga njolla të errëta është koha të veproni. Konsultohuni sa më parë me një mjek specialist!

Vazhdimisht keni skuqje dhe kruajtje?
Nëse vazhdimisht keni skuqje dhe kruajtje pa asnjë arsye, atëherë kjo është një simptomë e qartë e diabetit. Kjo ndodh pasi mund të keni probleme me qarkullimin e gjakut.

Plagët nuk shërohen
Ndonjëherë plagët qendrojnë vetëm në formën e koreve dhe nuk shërohen. Kjo padyshim duhet t’ju nxisë për një vizitë drejt specialistit