SHPËRNDAJE

Të bërit dashuri natyrisht bashkon ciftin më shumë, por duhet dhe pak fantazi, dicka të re dhe pikante për të ndezur ndjenjat edhe pas shumë vitesh që jeni bashkë.

Të bësh dashuri përveç faktit që është kenaqësi mund të bëhet dhe shumë zbavitë sidomos nëse e bëni  në vende të çuditshme.

1- Në makinë:
Është një ndër vendet më hot, çerdhe dashurie e shumë çifteve, si skena e dashurisë midis Kate Winslet dhe Leonardo in Caprio në Titanic!

2- Në dhomën e zhveshjes në dyqan:
Një tjetë kult, skene klasike e filmave, mund të jetë një falenderim ndaj partnerit tuaj që ju shoqeroi në shopping.

3- Në ashensorë:
Një vend tjetër filmash, Sigurisht mos harroni të shtypni butonin stop.

4-Në plazh:
Nëse dëshironi të organizoni diçka romantike, plazhi është vendi ideal.

5-Në avion:
Duket se është shumë eksituese, por me qenë se ka shumë kontroll, një keshillë mendohuni pëpara se të veproni.

6- Në pyll:
Ndodhë gjithemonë, nisesh për një piknik, dhe përfundon duke bërë dashuri, sigurisht edhe këtu këshilla është të tregoheni të kujdesshëm.
Sigurisht, të bëni dashuri në vende publike është e ndaluar me ligj, dhe mbase është kjo që e bën më shumë eksitues?