SHPËRNDAJE

Jemi mësuar që të dëgjojmë shpesh per klinika ne te cilat kryhen rimodelime ne tipare te fytyres por edhe ne trup, pra kirurgji estetike. Keto nderhyrje jane shume të rëndësishmë për ata që ia ndiejnë nevojën e një ndryshimi apo rimodelimi qoftë për probleme shëndetësore apo anomali të tjera qoftë për të ndryshuar diçka në pamjen e jashtme, plastic surgery ose probleme te ndryshme në trup, ku mes tyre rendisim rhinoplasty, otoplasty, blefaropasty, botox, filler e prekje te tjera ne trup te cilat ndryshojne jeten e pacientit. Një klinikë si ENT Clinic, e cila eshte nje klinike ORL dhe e Kirurgjise Estetike dhe qe Ka ne baze te saj mjekë mjaft profesioniste, me eksperience dhe te perkushtuar.

Një paciente e cila ka kryer nje operacion ne kete klinike konkretisht rimodelimin e veshëve, na rrëfeu se përveç se mjekë shumë të mirë, ata janë edhe miq shumë të mirë të pacientëve të tyre, madje ka mbetur shume e kenaqur. Pacientja, një vajzë e re nga Tirana ia ka besuar kirurgeve me pervoje te ENT Clinic operacionin e saj dhe pas përfundimit me sukses ajo e ndjen detyrim t’i falendërojë nga zemra për përkujdesjen dhe profesionalizmin që kanë treguar gjatë gjithë kohës para, gjatë dhe pas operacionit. Nje falenderim te veçante edhe per stafin e ENT Clinic i cili eshte nje staf mjaft i kualifikuar dhe nje kujdes rigoroz ndaj pacienteve te tij dhe nje klinike e kushteve moderne dhe kontemporane.

Për të folur pak më gjatë për kirurgjine estetike është një procedurë specifike, e cila kryhet nga kirurgët estetike të kualifikuar dhe me pervoje për të riparuar lëkurën por edhe nën të që mund të kenë pasur dëmtime nga sëmundje të ndryshme, aksidente apo dëmtim, të cilat janë të lindura apo thjesht problemet estetike në persona të ndryshëm.Shumë pacientë që i janë nënshtruar kirurgjisë estetike mes tyre edhe pacientja e siperpermendur janë shprehur se kanë pasur përfitime emocionale të mëdha, rritje të besimit psikologjik dhe emotiv që kanë gjetur pas ndërhyrjes në këtë klinikë. Kirurgjia Plastike, si dhe ajo estetike janë të rëndësishme për këdo që nuk ndihet mirë me trupin e tij. Kjo kirurgji është një investim për trupin tuaj dhe duke zgjedhur kirurge me përvojë siç jane ata te ENT Clinic ju keni më pak gjasa të keni rezultate të pakënaqshme, përkundrazi do të mbeteni shumë të kënaqur nga pamja juaj e re.

Ju mund t’i gjeni në instagram në @entclinic.al ku mund të ndiqni edhe punët e tyre më të fundit!