SHPËRNDAJE

Ne të gjithë e dimë se ngrënia e frutave dhe perimeve luan një rol jetësor jo vetëm në shëndetin tonë të përgjithshëm, por edhe pamjen e lëkurës sonë. Por a e dini se disa fruta janë veçanërisht miqësore ndaj lëkurës?

Në qoftë se doni lëkurë të shëndetshme, duhet të konsumoni:

Boronica

Mollë

Shalqi

Banane

Ananas

Luleshtrydhe