SHPËRNDAJE

Dëshironi lëkurë të shëndetshme?

Hidratojeni lëkurën duke ruajtur nivelet normale të lagështisë.

Po aq e rëndësishme është të pini shumë ujë dhe të hani fruta të pasura me vitaminë A dhe vitaminë E, të cilat përmirësojnë metabolizmin dhe reduktojnë yndyrën.

Mos harroni përdorimin e kremit hidratues duhet ta vendosni dy herë në ditë.

/J.A/