SHPËRNDAJE

Aktualisht bota po përjeton një krizë seksi, e quajtur ndryshe edhe ‘hendeku i orgazmave’.

Kjo për shkak se femrat po kalojnë më pak orgazma se meshkujt.

Megjithëse seksi oral është i mirë për të dy palët, ka një arsye se përse femrat po e refuzojnë gjithmonë e më shumë.

Krejt e thjeshtë: Femrat nuk duan që meshkujt t’u bëjnë seks oral, pasi duhet të ‘paguajnë’ borxhin dhe të bëjnë gojore për meshkujt.

Kështu thuhet në një studim të publikuar nga “Journal of Sex Research”.

Autorja e studimit, Karen Blair thotë se femrat po refuzojnë seksin oral për shkak të parimit të reciprocitetit.

Meshkujt pëlqejnë që të ofrojnë seks oral për femrat, madje thonë se e shijojnë.

Por femrat thonë se nuk u jep shumë kënaqësi.

Studimi ka zbuluar, në mënyrë të befasishme, se meshkujt dhe jo femrat, ndjejnë më shumë kënaqësi nga seksi penetrues.