SHPËRNDAJE

Të gjithë jemi të vetëdijshëm se shëndeti ynë duhet të jetë primar, shkruan lajmi.net

Mirëpo, sa punojmë në këtë aspekt? Shpesh ndodh që të mbesim pa gjumë, ose të zgjohemi herët, dhe gjumi i pamjaftueshëm është shumë i rrezikshëm për shëndetin tonë. lajmi.net
Përveç që na dobëson imunitetin, sjell edhe shumë pasoja të tjera të cilat janë të dëmshme për ne.
Ndiqeni videon më poshtë dhe mësoni gjithçka për pasojat nga mungesa e gjumit.