SHPËRNDAJE

Vogëlushja nga Britania e Madhe, Lily-May nuk kishte jashtëqitur për dy ditë, por mjekët i kishin thënë nënës së saj, Chloe Cook, që të presë dhe të shohë se çfarë ndodhë para se ta trajtojnë atë.

Por, shkaku i këtij kapsllëku, Lily-May nuk po mund të merrte frymë, fytyra i ishte bërë e kaltër dhe dukej e palëvizshme dhe e ftohtë. Dukej si e vdekur”, tha nëna e saj.

“Doktorët thanë që nuk i kishin bërë CPR, do e varrosja bijën time, duke mos e e marrë prej spitalit bashkë me mua”, tha ajo.

Lily-May më pas ishte diagnostifikuar me jo tolerancë ndaj laktozës, e që mendohet ta ketë shkaktuar kaspllëkun që për pak mund të dilte fatal.