SHPËRNDAJE

Mijëra njerëz çdo vit i nënshtrohen operacioneve për rregullimin e hundës.

Procedura, një rinoplasti, mund të performohet në shumë mënyra – prej mprehjes së lëkurës e deri tek thyerja e eshtrave.

Një nga procedurat më të zakonshme përfshin bishtin hundor, duke ulur “urën” e hundës dhe duke ngritur “majën”.

Dhe një video animacion i fundit, i publikuar në Facebook, tregon saktësisht se si bëhet kjo procedurë, transmeton Gazeta Express.

Keni menduar ta rregulloni hundën? Shikojeni videon për ta mësuar se si bëhet kjo punë.