SHPËRNDAJE

Jashtë bënë shumë vapë, dhe juve ju duhet të dilni me veturë? Ngadalë, mos u ngutni…
Në vijim, Koha.net sjell disa këshilla para se të vozitni në kohën kur bënë shumë vapë.

Para se të niseni në ndonjë rrugë të gjatë, bëni servisin e veturës

Duhet të bëni gjumë dhe të jeni të pushueshëm

Kujdes se çfarë do të vishni dhe do të mbathni

Përparësitë dhe mangësitë e vozitjes gjatë ditës dhe natës

Evitoni rrugët me komunikacion të stërngarkuar

Përdoreni me kujdes kondicionerin

Edhe pauzat shfrytëzoni me kujdes

Kujdesuni që të mos nxehet vetura

Gjithsesi duhet të vendosni rripin e sigurimit

Mos u ngutni!