SHPËRNDAJE

Ky paralajmrim vjen nga një rast i botuar në një revistë mjekësore të shqyrtuar të martën, e cila përshkroi një grua 35-vjeçare Adelaide e cila nuk mund të ecë pasi kishte qëndruar në pozicion ‘këmbëngulur’, për disa orë me rradhë (pozicionin shifeni në foton më poshtë).

Ajo kaloi orë në atë pozicion duke zbukuruar dollapët dhe duke ndjerë dhimbje në rritje në këmbët e saj.

Pastaj, ndërsa po shkonte në shtëpi, ajo ra dhe nuk ishte në gjendje të ngrihej shkruan Essential Baby.

Ajo pastaj u zvarrit në trotuar dhe për fat të mirë, ajo ishte në gjendje të thërriste një taksi, për të shkuar në spital.

Në spitalin Royal Adelaide asaj iu tregua se këmbët e gruas ishin aq të fryra sa që xhinët e saj duhej të priten, si dhe ajo kishte pësuar dobësi të rënda në të dyja këmbët dhe nyjet.

Këmbëngulja e zgjatur dhe xhinset e shtrënguara kishin ndërprerë furnizimin me gjak në këmbët e gruas dhe shkaktuan dëmtimin e ënjtjes dhe nervit.

Por duket se nuk ka ndonjë paralajmrim rreth hudhjes së xhinseve tuaja të holla ende. Kimber tha se ky lloj i lëndimit ndodh vetëm pasi trupi juaj qëndron i mbledhur për një kohë të gjatë.