SHPËRNDAJE

Ekzistojnë disa simptoma, që tregojnë në çrregullimin e punës së mëlçisë: Lodheni shpejt, madje me punë minimale fizike. Shfaqen dhimbje koke.

Shfaqen dhimbje në nyja dhe muskuj. Vjen deri te djersitja e tepërt, sepse trupi hedh helmet të cilat mëlçia nuk mundet. Shfaqen probleme me lëkurë në formë të akneve.

Shfaqen alergji, sepse helmet grumbullohen në organizëm. Probleme me kapsllëk dhe diarre. Mbeteni pa frym/arbresh.info/