SHPËRNDAJE

Nëse nuk mund ta tejkaloni ditën pa bërë një sy gjumë apo dozës së madhe me kafe, ju mund të vuani nga lodhja.

Faktorë të ndryshëm mund të jenë rrëmbyes të energjisë suaj, të tillë si: mangësia në ushqim, sëmundja, stresi, ngarkesa e punës dhe mungesa e gjumit të mjaftueshëm.

Mos e lejoni veten të bini pre e këtyre shkaqeve, luftoni lodhjen tuaj me anë të këtyre ushqimeve nxitëse për energji:

Drithëra

Fasule

Spinaq

Portokall

Ujë

Çokollatë

Avokado

Banane

Arra

Biskota

Majdanoz