7.1 C
Pristina
E hënë, 30 Mars, 2020

LAJME

Derisa e gjithë bota është duke “luftuar” me pandeminë COVID-19, Kosova...

Derisa e gjithë bota është duke “luftuar” me pandeminë COVID-19, Kosova dhe politikanët e saj bëjnë pazare politike dhe luftë pushteti. Mocioni i rrëzimit të...

Doc D-r Jeton Shaqiri nga Universiteti Ndërkombëtarë i Strugës spjegon...

Pasojat e pandemicë Covid-19 në ekonomi Doc D-r Jeton Shaqiri Një nga problemet më të diskutueshme sot në botë është ekonomia, gjendja dhe perspektiva e saj...

Noah Studio: Fotografia, shërim i mendjes dhe i shpirtit

Dite te veshtira po kalon çdo banor i planetit Toke keto kohe kur nje armik i padukshem na ka shpallur lufte. Nje virus, ka...