SHPËRNDAJE

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Kosovës kanë ndodhur 65 aksidente trafiku, prej të cilave një ka përfunduar me pasoja fatale, 21 me persona të lënduar dhe 43 të tjera me dëme materiale.

Ndërsa ndaj gjithë pjesëmarrësve në komunikacion që kanë thyer rregullat e trafikut, policia ka shqiptuar 969 gjoba kundërvajtëse.