16 C
Pristina
E mërkurë, 18 Shtator, 2019

LAJME

Diaspora që nga sot mund të votojë përmes postës

Që nga sot, të gjithë qytetarët e Kosovës që jetojnë në vendet e ndryshme të Evropës do të mund të votojnë përmes postës. Votuesit nga...

Fajon: Zgjedhjet do të qetësonin situatën në Shqipëri, dialogu Kosovë-Serbi pas...

Thellimi i krizës politike në Shqipëri, tregon një situatë se gjërat në Shqipëria nuk po ecin ashtu siç të duhet. Ky është mendimi i...

PZAP paralajmëron gjoba për shkelje të rregullave zgjedhore

Subjektet pjesëmarrëse në zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, paralajmërohen nga Paneli për Ankesa dhe Parashtresa se i presin gjoba nga më të ndryshmet në...