SHPËRNDAJE

Në fshatin Vojnik të Skenderajt raportohet për një aksident trafiku në mes të dy automjeteve.

Përveç dëmeve materiale lëndime trupore kanë pësuar pesë meshkuj dhe një femër dhe të njëjtit dërgohen në spitalin e Mitrovicës për trajtim të nevojshëm mjekësor.

Nuk raportohet për të arrestuar.