SHPËRNDAJE
Këngëtarja e njohur shqiptare Anna Jenifer tashmë në pah të parë vendos fizikun e saj të mrekullueshëm, gjoksin bombastik dhe vithet që i ka të jashtëzakonshme. Ajo mbrém ishte pjes e nje Festivalit ne Tiran ku aty mori edhe nje Mirnjohe..