SHPËRNDAJE

Nuk do të ketë më protesta nga punëtorët e Telekomit.

Pas arritjes së marrëveshjes për zhbllokimin e llogarive, FSP-PTK ju njofton se greva dhe protestat e përgjithshme do të pezullohet.

Kështu është bërë e ditur në njoftimi i kësaj sindikate për medie.
Ndërsa pak më parë ministri i Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka njoftuar se pas ditës së sotme që ishte me tensione , është arritur marrëveshja mes tyre dhe sindikates.