SHPËRNDAJE

Edhe Kosova Lindore ishte e ftuar ne ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë. Perfaqësues i Shqiptarve ishte Kryetari i Presheves Shqiprim Arifi 

 

Pata kënaqësi të jem i ftuar në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë.

Takim shumë miqësor me figura të shquara që kontribuan në çlirimin dhe ndërtimin e shtetit të Republikës së Kosovës.

Me Respekt

Shqiprim Arifi