SHPËRNDAJE
Zv/kryeministrja e Serbisë dhe ministrja e transportit, Zorana Mihajloviq sot është takuar me ambasadorin e Amerikës në Serbi, Kyle Scott.
Në takim morën pjesë edhe një delegacion i koncorsiumit Bechtel Enka.

Telegrafi serb raporton se në takim është diskutuar edhe për ndërtimin e autostradës Nish-Merdare, dhe gjithashtu për rrugën Beograd-Sarajevë, transmeton lajmi.net

Preisdenti i Kompanisë Bechtel Enka tha se janë të interesuar të bashkëpunojnë me Serbinë edhe në projektet e tjera.