SHPËRNDAJE

Ky pilot është shumë më fat pasi avioni i tij u përplas me një pemë dhe më pas u rrëzua në një parking makinsh në Connecticut.

79-vjeçari pësoi vetëm disa plagë të lehta nga aksidenti i tmerrshëm.

Mediat lokale raportojnë se avioni i tij kishte pësuar rrjedhje karburanti që shkaktoi humbjen kontrollit.