SHPËRNDAJE

Avokatja Znj.Mulhaxha: Doreheqja e Prokurorit drite sinjalizuese e shkeputjes se zingjirit te krijuar me dekada.

Avokatja Znj.Mulhaxha: Doreheqja e Prokurorit drite sinjalizuese e shkeputjes se zingjirit te krijuar me dekada.

Prokuror Elez Blakaj Kosova nuk ka pase e as nuk do te gezoje.
Nuk ka pase sepse jemi ne percjellje te servileve, dhe nuk do kemi se do na ndale frika per ushtrim profesioni.
Po kerkojme liberalizim te vizave, ndersa te cenohet e drejta per jete cdo dite.
Ku me kerku qytetari mbrojtje, ku vet akteret e drejtesis kercenohen, ndalen me shkelje te parimit te procedures penale Parimi i pamvaresise ne ushtrimin e profesionit.

Pyes veten, nga kush do hetohet ky rast?!

I vleresoj mirenjohjet nga Z.Thaqi drejtuar kengetareve. A nuk eshte per mirenjohje kolegu Elez Blakaj, si drite sinjalizuese e shkeputjes se zingjirit te krijuar me dekada.
Hero i gjalle me plot kuptimin e fjales.
Mbeshtetje, perkrahje, dhe shume respekt.