SHPËRNDAJE

Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha ka zhvilluar një takim me qytetarët e Klosit, në Dibër, ku është njohur me hallet dhe nevojat e tyre.

“Vetëm një ekonomi e fortë do të rrisë punësimin dhe do të përmirësojë jetën e dibranëve dhe gjithë shqiptarëve”, u është përgjigjur Basha.

Sipas tij, kjo do të arrihet me planin e tij ekonomik të taksave të ulta, mbështetjes së drejtpërdrejtë me fonde për fermerët dhe nxitjes së zhvillimit të fabrikave prodhuese, shkruan TCH.