SHPËRNDAJE

Rreth orës 12:45 minuta, një aksident ka ndodhur në magjistralen që çon për Nish, ku humbën jetën kryetari i Komunës së Ranillugut, Gradimir Mikiq dhe kryesuesi i Kuvendit Komunal të Ranilliugut, Sasha Aleksiq.

Vdekjen e të dyve e ka konfirmuar komandanti i policisë në rajonin e Ranillugut, Nebojsha Popoviq.

asaal