SHPËRNDAJE
Në organizim të Agjensionit Kiki Models dhe nënmbeshtetjen e Tema TV dhe Zjar TV si pjes e Global Media Center në Tiran u organizua ndarja e qmimeve për përsonalitetet e suksesit në karier ku me qmime të veqanta dolen përfacues të qyteteve shqiptare .

E veqanta e kesaj mbremje ishte se në organizim po mernin pjes perfacues nga gjitha trvat etnike shqiptare , Tirana , Prishtina , Ulcini , Tetova dhe Bujanoci ku u nderuan personalitete nga gjitha trevat shqiptare .

Me qmimin post mortum u nderua – Jonuz Musliu kryetar i ndjer i kuvendit të Bujanocit .
Veper Jetsore në Politik u nderua – Myzejene Selmani nga AKR-ja
Humanisti i vitit i takoj – Dibran Hoxha Kobra
Kengetare me vlera kombetare – Mira Jani dhe Anna Jenifer
Vlera kombetare në clirim të atdheut – Adnan Dreni

Si dhe personalite të shumta te cilat e nderuan këtë aktivitet me pjesmarje .